L’experiència O2

  • Els beneficis de realitzar activitats a la Natura són nombrosos. De la pràctica de diferents esports es desenvolupen actituds com el treball en equip i el lideratge. La confiança en un mateix i els companys, el sentit de la conservació del medi i l’ecologia també es veuen reforçats en aquestes activitats. L’Exercici físic que fem desenvolupa la paciència , les habilitats psicomotrius, el temps de reacció i millora el sistema cardiovascular i respiratori.
  • L’entorn en el que fem aquestes activitats , La Serra de Tramuntana majoritàment, ajuda a millorar la resistència muscular. Les tècniques de progressió en aquest entorn junt amb els mitjans fets servir desenvolupen els coneixements i l’habilitat per preveure riscs.
  • El més important i saludable que porta la realització d’aquestes activitats a la natura es l’alliberament de tensions i stress. Una experiència autentica de connexió amb un mateix, exercitant tot el seu cos, fent servir els cinc sentits i la comunió amb la vida i la natura.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA